Znalazłam stronki na ktorych mozna obejrzec film online , niestety brakuje tutaj mozliwosci pobraniaJakosc jak na kinowke bardzo dobra polecam obejrzec
// cenzura
Wersja do pobrania podobno dostepna jest tutaj - jeszcze nie sprawdzalam:
// cenncura
Ostatnio edytowane przez ادمين ; 04.10.2012 o 06:00
portowiec sprawdź to Jesteś Bogiem 2012 AVI - JestesBogiem30 - Chomikuj.pl
Raczej wałek, pobralem to co mniej waży i chwile film sie tylko załączył a pozniej juz jak w przypadku reszty oszustow...długo długo długo NIC, ciągle ładowanie:P Pzdr
Niestety nie ma nigdzie za darmo dostępnego filmu ...;( przeszukałam wszystko !
Jakaś piepszona akcja na YT i wszędzie gdzie tylko się da trąbią - IDŹ DO KINA itd...
Wątpie by byl dostępny gdziekolwiek puki leci w kinach !
"KAŻDY , KTO PODPORZĄDKOWUJE SIĘ NIESPRAWIEDLIWEMU PRAWU , PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TO WSZYSTKO , CO JEST TEGO KONSEKWENCJĄ
TOTEŻ , JEŻELI PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ SĄ W KONFLIKCIE , MUSIMY WYBRAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ I NIEPOSŁUSZEŃSTWO
WOBEC PRAWA " .
(Mahatma Gandhi)
chomikuj ma patent na oszustów jeśli będzie oryginalna wersja to będzie podgląd 10min filmu ,po za tym jak by nie mieli czego ukrywać to taki pogląd by był
więc narazie tylko czekanie pozostaje .Pozdro
To jest film na który trzeba pójść. Osobiście byłem 4 dni po premierze bo za póxno się obejrzałem i 3 dni zajęte na full.
Wiadomo film odbierał od prawdy ale i tak warto obejrzeć, Spaliliśmy 2 lolki na 5 osób i na film, osobiście tak smutno mi sie zrobiło pod koniec filmu jak zobaczyłem zdjęcie magika i jego zapiski, kurcze do końca dnia utrzymywał mnie taki smutek i współczucie.
Polecam.
w 100% działa i nie jestem skurwysynem który naciąga ale ostrzegam że jest to typowa KINÓWKA
już go wyjebali, taki chuj
sorry jeżeli komuś narobiłem ochoty
Ostatnio edytowane przez Usatysfakcjonowany ; 11.10.2012 o 20:50
Forum narkotykowe oparte o skrypt vBulletin © poświęcone tematyce marihuany, jej nasion, automatyce i feminizowaniu. Radzimy kiedy sadzić, kiedy nasiona powinny kiełkować, pomagamy w ustaleniu płci konopi oraz wszystkie inne rady dotyczące uprawy marihuany.